LAMINACIJA OBRVI

BROW BOMBER

Kaj je LAMINACIJA OBRVI?

Neverjetno revolucionaren tretma, ki je še bolj razširil vizijo oblikovanja obrvi!

Laminacija obrvi  je nov trend na področju oblikovanja obrvi, ki izvira iz Rusije. Gre za lepotni tretma, s katerim(pol)trajno oblikujemo dlačice.  Podobno kot pri vrisovanju in senčenju je tudi laminiranje obrvi zasnovano tako, da daje videz bolj gostih in definiranih obrvi. 

Laminacija prepriča z dejstvom, da je neagresiven in naraven lepotni tretma,  ki ustvari iluzijo polnih naravnih obrvi. V primeru laminacije ni vnašanja pigmenta v epidermis (zunanja plast kože). Obrvi prav tako niso dopolnjene s pomočjo lepljenja sintetičnih dlačic. 

Se splača tretma ponuditi v salonu?

DA. Vse bolj in bolj so iskane storitve s katerimi poudarimo naravno lepoto. Če v salonu že ponujate storitev podaljševanja in/ali keratinskega vihanja trepalnic, potem je tretma oblikovanja obrvi kot nalašč za vas. Lepo oblikovanje obrvi namreč dajo “piko na i” končnemu izgledu. Na ta način bodo stranke pri vas našle vse, kar potrebujejo. 

Laminacija obrvi po postopku Brow Bomber

InLei® Brow Bomber je profesionalni tretma, čigar namen je  osnovan na nežni trajni, barvanju in hranjenju dlačice.  

Prvi korak: 

Brow Lift – trajna za obrvi

V prvem ključnem koraku razbijemo obstoječe kemijske vezi v dlačici, jih “zmehčamo”. Trajna za obrvi je zasnovana tako, da ni težav, če pride serum v stik s kožo, saj so vključene sestavine, ki med izvajanjem tretmaja delujejo kot zaščita za kožo – glicerin in vitamin E. 

Brow Lock – utrjevalec obrvi 

Serum, ki  vzpostavi nove vezi v dlačicah in utrdi željeno obliko obrvi.

Naravne dlačice pri laminaciji so razporejene tako, da izgledajo obrvi bolj izpopolnjene. S krtačenjem in nanosom serumov so dlačice usmerjene in razporejene tako, da je linija bolj polna in da prikrijemo nepravilnosti – asimetrija, luknjice, različna usmerjenost dlačic, trde in skodrane dlačice itd..

 

Drugi korak:

BARVANJE linije obrvi, poteka s specifičnimi barvili z zelo nežnim 1,5% oksidantom.

 

Tretji korak:

HRANJENJE dlačic z Brow Bomber maslom, ki obnavlja in nahrani dlačice. Formulacija te sestavine je sestavljena tako, da se hitro vpije in globinsko  in površinsko neguje.

Pri laminaciji obrvi dlačice niso fiksirane v novi obliki ampak so mehkejše in zlahka vodljive. To omogoča, da počešemo dlačice s krtačko tako kot želimo. Lahko imamo en dan bolj puhaste »bushy brows« in drug dan bolj urejene in elegantne obrvi. V vsakem primeru, pa v tem postopku ohranjamo naravno obliko obrvi. Že rahla sprememba v njihovi obliki lahko bistveno spremeni celotno podobo obraza.

Naloga stilistke obrvi je, da je pri oblikovanju pozorna na celoten videz obraza, obliko, oči in barvo las.

Zakaj izbrati tečaj laminacije obrvi pri nas?

Znanje vam bo predala certificirana mentorica za InLei® Brow Bomber, Tanja Uranjek.

Februar 2018 – Tečaj oblikovanja in barvanja obrvi s kano. Tanja je edina uradna mentorica za Brow Henno v Sloveniji. Znanje o obrveh je pridobila na mednarodni akademiji Lash & Brow Design Academy by Irina Levchuk v Moskvi. Akademija velja za vodilni izobraževalni center na področju oblikovanja in barvanja obrvi s kano.

Februar 2020 - tečaj laminacije obrvi. Nov lepotni trend oblikovanja obrvi, ki se je ga je učila pri Niki Regoršek. 

Poleg predanega znanja na tečaju imate zagotovljeno tudi kasnejšo strokovno pomoč in nasvete.

ZA VEČ INFORMACIJ...

GSM: +386 51 218 107
info@voilabeauty.net

101359958_812385089284682_64490594340846