LASH FILLER

Se sprašujete kaj je Lash Filler? 

In Lei® Lash Filler je revolucionaren in inovativen tretma vihanja in krepitve naravnih trepalnic. Celotna linija izdelkov In Lei® je razvita in izdelana v Italiji in se ponaša z bogato izbiro klinično testiranih in potrjenih izdelkov. 

Zakaj je Lash Filler boljša izbira od podobnih tretmajev? 

Klinični testi milanskega znanstvenega inštituta dokazujejo učinkovitost pri ukrivljanju trepalnic in pri povečanju volumna dlačic. Na podlagi dolgotrajnih raziskav so uspeli dokazati, da substanca filerja prodre v notranjost dlačice in okrepi premer naravnih trepalnic do 24% po treh zaporednih tretmajih.

Lash Filler krepi strukturo naravnih trepalnic in hrani koreninski mešiček tudi več mesecev po tretmaju. Postopek Lash Filler sočasno združuje učinke laminacije trepalnic, botoksa trepalnic in seruma za rast trepalnic. Negovalne sestavine poskrbijo za izboljšano strukturo dlačic. Poškodovane, porozne in tanke trepalnice neguje in okrepi. Zagotavlja dolgotrajen učinek dviga naravnih trepalnic – do 8 tednov. Tretma vihanja trepalnic je odlična alternative podaljšanim trepalnicam.

Zakaj Lash Filler  ponuditi vašim strankam?

Lash Filler je vse bolj in bolj iskana storitev. Naravna lepota je trendu in poudarjene, negovane, močne trepalnice prav tako. Če v svojem salonu že ponujate podaljševanje trepalnic ali oblikovanje obrvi, priporočamo, da uvedete tudi Lash Filler. Na ta način bodo stranke pri vas našle vse, kar potrebujejo. Tretma je vse bolj popularen tudi pri moških, ki jim njihove naravne trepalnice rastejo navzdol

TEČAJ vihanja trepalnic -  Lash Filler

Na tečaju se boste naučili:

  • pravilnega dviga, razporeditve in vihanja trepalnic,

  • spoznali kako se izogniti najpogostejšim napakam,

  • naučili izbrati pravilno obliko/model za različne efekte,

  • razumeli zakaj je Lash Filler edinstven tretma, ki sočasno združuje TRI TREMAJE: laminacijo trepalnic, botoks trepalnic in serum za rast

ZA VEČ INFORMACIJ...

 

GSM: +386 51 218 107
info@voilabeauty.net

Lash_Filler_light_2000x.jpg