OBLIKOVANJE IN BARVANJE OBRVI S KANO

SO HENNA

Zakaj je kana boljša izbira od kemičnih tint za obrvi?

Kana je naravno barvilo za intenzivno in trajno barvanje obrvi. Z razliko od običajnih kemičnih barv, pri kani ne uporabljamo razvijalca barve. Vse substance so naravne in delujejo na obrveh negovalno in spodbujajo rast dlačic. Z vsakim ponovnim nanosom kane bo naravna linija obrvi lepša in bolj polna. Kana daje mehak trajen učinek ličenja, ki sčasoma zbledi in ob tem ne spremeni odtenka ampak samo intenziteto barve.

Ali vas strah pred toplimi in oranžnimi odtenki kane odvrača od tega, da bi v vašem salonu lahko ponudile najboljšo možno storitev za vaše stranke?

SO Henna barva za obrvi je revolucionaren produkt, ki prihaja v 7 barvnih odtenkih, z bogatimi rjavimi podtoni v barvi kave. Obstojnost SO Henne bo vas in vaše stranke navdušila. Naravni “ashy” zaključek poskrbi, da obrvi NISO oranžne barve! Barve lahko uporabimo individualno, ali pa jih kombiniramo med seboj. Z lahkoto boste našli popolno kombinacijo za vse vrste kože in barve las.

Se splača tretma ponuditi v salonu?

DA. Vse bolj in bolj so iskane storitve s katerimi poudarimo naravno lepoto. Če v salonu že ponujate storitev podaljševanja in/ali keratinskega vihanja trepalnic, potem je tretma oblikovanja obrvi kot nalašč za vas. Lepo oblikovanje obrvi namreč dajo “piko na i” končnemu izgledu. Na ta način bodo stranke pri vas našle vse, kar potrebujejo. 

Zakaj izbrati tečaj barvanja obrvi pri nas?

Znanje vam bo predala edina uradna mentorica za Brow Henno v Sloveniji, Tanja Uranjek. Tanja je pridobila znanje na mednarodni akademiji Lash & Brow Design Academy by Irina Levchuk v Moskvi. Akademija velja za vodilni izobraževalni center na področju oblikovanja in barvanja obrvi s kano. Poleg predanega znanja na tečaju imate zagotovljeno tudi kasnejšo strokovno pomoč in nasvete.

ZA VEČ INFORMACIJ...

GSM: +386 51 218 107
info@voilabeauty.net

80367408_601624440598505_688096013848464