Search

VSE JE ZA NEKAJ DOBRO

Prepričana sem da je tako. Stvari se odvijajo v določeno smer. Prej se sprijazneš s smerjo, prej boš videl stvari sebi v prid. Vedno sem si želela več časa zase... »etotigana« Tanja šest tednov. Prve tedne si je rezervirala moja zaskrbljenost. Iz svoje kože pač ne moreš. Pa je zagotovo dobro da se ustavimo in si vzamemo čas zase. Problem je, da je ta pavza hudo dolga in da ne moremo z gotovostjo trditi kaj bo jutri. Prvi teden ne glede na situacijo nisem pogrešala dela. Niti malo. Zdaj? Štejem dneve v moji aplikaciji za urnik, koliko dni bom še doma.

Vesela sem, da v tem času ostajam v kontaktu s svojimi strankami. Nekatere so pri meni že od samega začetka, ko sem pričela s klasičnim podaljševanjem trepalnic. To pomeni, da se srečujemo na tri tedne že tri leta. Stranke niso več samo stranke in niso samo del službe ampak del življenja tako kot družina in prijatelji.


Pri podaljšanih trepalnicah se običajno stranke vračajo na korekturo v tretjem tednu. Pri obnovi trepalnic odstranim izraščene podaljške in nato polepim vse naravne trepalnice z novimi podaljški. Veliko je strank, ki se tako navadijo podaljšanih trepalnic, da nočejo niti slišati za pavzo. Prihraniš namreč čas pri vsakodnevni jutranji rutini ličenja, saj lahko pozabiš na maskaro, eyeliner in senčke. Podaljšane in zgoščene trepalnice poskrbijo za vedno urejen in privlačen videz.Moje mnenje je, da ni z nobeno stvarjo dobro pretiravati. Zagovarjam pavzo pri vseh lepotnih tretmajih in jo predlagam tudi mojim strankam. Srečna bodi za svoje trepalnice, ki jih imaš. Vzemi si čas za premor in neguj naravne trepalnice. Naj ti ne bo tako nepomembno kakšna si v resnici. Ne odobravam izumetničenih žensk, ki izgubijo svojo naravnost in posebnost za svojo masko. Pretiravajo v vseh možnih zadevah in da vse to »naflokajo« na sebe nimajo oziroma si ne vzamejo časa za nego in čiščenje. Sedaj je idealen čas, da narediš malo premora in posvetiš več časa negi kože, las, nohtov in tudi trepalnic.

Sedaj ko so odpadli podaljški imaš čas da svoje trepalnice neguješ in če ne druga si lahko maneš oči. Ni potrebno paziti kako si nanašaš kreme in druge mastne produkte, kako si z brisačo obrišeš obraz itd. Vse je za nekaj dobro. Pomembno je, da vidiš svoje trepalnice, saj so osnova za podaljšane trepalnice.


Če boš imela po šestih tednih in več gor še veliko trepalnic to ni dober znak. Lahko, da imaš veliko zlepkov. Kaj to pomeni? Da je na več naravnih trepalnic nalepljen en podaljšek. Torej morajo izpasti vse te trepalnice, da izgubite podaljšek. Za normalno in zdravo rast trepalnic to ni dobro. Več o samem ciklu rasti trepalnic bom povedala drugič. Sedaj imaš čas, da razmisliš o kakovosti tvoje stilistke. Torej je tudi to za nekaj dobro. Res je, da pri trepalnicah težje opaziš ali je aplikacija trepalnic narejena korektno. Nikakor te trepalnice ne smejo dražiti, cukati skratka kakorkoli iritirati očesa.Zelo vesela sem vsakega klica, da so trepalnice uredu. So sicer ravne in krajše ampak, to je normalno. Prva razlog je v tem, da se navadiš dolgih in gostih trepalnic, zato je potrebno nekaj časa, da se navadiš nazaj na svoje. Šok je manjši, če bo tvoja stilistka prilagodila izbiro dolžine glede na tvoje trepalnice. V kolikor ima stranka redke in kratke trepalnice in bo nato imela ekstremno podaljšane in goste, se ji bo seveda ob pavzi zdelo, da jih sploh nima. Najboljša izbira je, da poudariš tvojo naravno osnovo innimaš želje po nekih ekstremih. Pomembna je skladnost zgornjega in spodnjega dela obraza. Druga stvar je, da tvoje naravne trepalnice pri podaljševanju ne dosežejo končne dolžine, ker izpadejo nekoliko prej zaradi teže samega podaljška.

Jaz menjujem obdobja podaljšanih trepalnic in keratinskega vihanja trepalnic Lash Filler. Pred virusom sem imela drugi cikel keratinskega vihanja in vesela sem, da je bilo tako. Zame ni hujšega kot par podaljškov, ki te potem še lep čas ne zapustijo. Za kaj pravzaprav gre pri Lash Fillerju?Lash Filler je tretma za ukrivljanje naravnih trepalnic, ki je bil v prvi vrsti razvit z namenom nege trepalnic. Po treh zaporednih tretmajih se poveča volumen trepalnic do 24%. Ukrivljenost trepalnic pa se izjemno poveča že po prvem obisku – za 31% in se od ponavljajoči uporabi še izboljša. Trepalnice so lepo privihane in globinsko negovane, zdrave. Sedaj je idealen čas, da privoščiš svojim trepalnicam malo nege. Po podaljšanih trepalnicah je to idealna rešitev. Obljubim.


128 views0 comments

Recent Posts

See All